Servicepakket

Zekerheid en veiligheid.

€ 150 per jaar, inclusief btw

Nadat je site online staat, begint pas de pret. Je kunt aan de slag met de content. Bloggen, (reis)verslagen en foto’s uploaden, social media inschakelen om je doelgroep te bereiken. Het kost ongemerkt een hoop tijd en het is verslavend.

Daardoor zou je bijna vergeten dat de software up-to-date gehouden moet worden en dat je moet zorgen voor een recente reservekopie van je website en de database. Updates installeren en backups maken is noodzakelijk, maar schiet er in de praktijk vaak bij in.

Bouwt Mitzu Works jouw website? Dan krijg je deze service het eerste jaar gratis. Zo kun jij je concentreren op het leuke aspect van je nieuwe website.

Mitzu Works maakt regelmatig backups van je website en database. Zijn er calamiteiten? Dan zorgen wij ervoor dat je snel weeer ‘in de lucht’ bent. Daarnaast installeren we de beschikbare updates voor je.

Na het eerste jaar kun je deze service verlengen voor slechts 150 euro per jaar. Is dit het pakket voor jou, of wil je meer informatie? Neem dan hieronder contact met ons op!

Aanvraag/bestelling

Type:

13 + 10 =